Empedrat de meló

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Empedrat de meló
  • 1 meló Gàl·lia
  • 150 g de mongetes de Santa Pau
  • 4 xampinyons
  • pernil salat
  • 2 llaunes de vieires petites
  • 2 cullerades de vinagre de gerds
  • 1 cabdell d'enciam llarg

PREPARACIÓ

1. Col·loquem el colador a sobre d'un bol i fiquem dins el colador el contingut de les llaunes de vieires. Reservem al bol el líquid i deixem les vieires al colador perquè drenin el suc.
2. Tallem els xampinyons a trossets i el pernil salat a dauets. Ho barregem tot dins d'un bol i ho amanim amb el vinagre de gerds.
3. Afegim a la barreja les mongetes
4. Recuperem les vieires del colador i les hi afegim també.
5. Tallem l'enciam a la juliana i l'afegim al bol amb la resta d'ingredients.
6. Ara tallem el meló a dauets i els aboquem al bol.
7. Amanim l'empedrat amb el suc de les vieires i... cap a taula!