Empedrat de cigrons amb gambes


  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Empedrat de cigrons amb gambes
  • (per a 2 persones)
  • 300 g de gambes vermelles
  • 150 g de cigrons bullits
  • 1 ceba tendra
  • 1 tomàquet raff
  • raves vermells picants
  • estragó fresc
  • sal de Maldon

PREPARACIÓ

1.Comencem l'empedrat posant els cigrons a l'olla i cobrint-los d'aigua amb un rajolí d'oli. Quan bullin, els anirem traient l'escuma.

2.Tallem els caps de les gambes, els esclafem al colador perquè deixin anar tot el suc. Després, pelem les gambes i les tallem.

3.Tallem ben petits els raves, les fulles d'estragó i la ceba tendra. Posem les verdures al bol on aboquem els cigrons. Hi afegim pebre i sal.

4.Ara posem unes gotetes de vinagre al suc de les gambes. I també oli i pebre. Salem les gambes i les posem als cigrons. Després, hi afegim el suc per amanir.

5.Tallem el tomàquet i el posem al plat. A dins del motlle, hi posem l'empedrat i unes fulles d'estragó. I sal de Maldon pel damunt.