Durum de pollastre

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    +Obre

    El iogurt té calci com la llet, però no té tanta lactosa, per això pot ser apte per a moltes persones que en són intolerants.

INGREDIENTS

  • - 3 pits de pollastre

    - 2 cebes de figueres

    - 3 grans d'all

    - 1 pebrot vermell petit

    - 1 pebrot verd italià

    - 1 llima

    - 2 iogurts grecs

    - julivert

    - alfàbrega

    - oli OVE

    - sal

    - pols de pebre vermell picant fumat

    - una cullerada de comí

    - brins de safrà

    - 1 got de tequila

    - 4 tortilles

PREPARACIÓ

Tallem els pits de pollastre a tires petites i ho posem en un recipient amb un raig d'oli, un got de tequila, all sense el germinat tallat a la brunesa, suc d'una llima, comí, pols de pebre vermell picant fumat i un polsim de sal. Ho tapem i ho deixem marinar una nit a la nevera.

Tallem el pebrot verd i vermell i les cebes a la brunesa i hi afegim julivert, alfàbrega, ratlladura de llimona, oli OVE, sal i pebre. Ho barregem en un bol i ja tenim feta la salsa.

Escalfem el safrà en una paella i el posem dins d'un altre bol amb el iogurt. Ho salpebrem i ho barregem.

Saltem el pollastre en una paella grossa amb un raig d'oli. Quan falti un minut perquè estigui fet, hi tiren una mica del marinat i deixem que s'evapori.

Escalfem les tortilles a la crepera i un cop calentes les traiem i hi posem la salsa de verdures, el pollastre, la salsa de iogurt i ho emboliquem amb paper de forn i alumini.