Dulce de guayaba con queso (Confitura de guaiaba amb formatge) - Cuba
- Programa: Karakia
- Cuina: Elsie Nuiry, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg de guaiabes
- 1/4 kg formatge fresc
- 1 l d'aigua
- 1 tassa de sucre
- 1 canó de canyella
PREPARACIÓ
Peleu les guaiabes, talleu-les per la meitat i treieu-ne les granes.
En una cassola amb l'aigua, coeu les meitats de les guaiabes fins que comencin a estovar-se. Llavors afegiu-hi el sucre i el canó de canyella i deixeu-ho coure fins que l'almíbar estigui al punt. Per servir aquest dulce, talleu les guaiabes a daus i acompanyeu-los amb talls de formatge fresc.
En una cassola amb l'aigua, coeu les meitats de les guaiabes fins que comencin a estovar-se. Llavors afegiu-hi el sucre i el canó de canyella i deixeu-ho coure fins que l'almíbar estigui al punt. Per servir aquest dulce, talleu les guaiabes a daus i acompanyeu-los amb talls de formatge fresc.