Déntol amb trinxat i glaça de vedella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Reartes
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Restaurant: Can Pineda, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Aquest plat és molt ric, nutricionalment parlant, ja que conté fècules, verdures i proteïna d'animals marins i terrestres.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 lloms de déntol
- 1/4 kg de patates
- 1/4 kg de col
- 100 g de cansalada viada
- 1 cabeça d'alls
- oli d'oliva
- sal i pebre
- 30 g de glaça de vedella
PREPARACIÓ
Per començar, en una olla amb aigua freda i sal, bulliu la col i la patata tallades a trossos.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu els alls laminats. Quan estiguin daurats, retireu-los i reserveu-los, i a la mateixa paella, poseu-hi la col i la patata i fregiu-les mentre les aixafeu amb una forquilla.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els lloms de déntol, ja salpebrats, fins que estiguin dauradets. Tot seguit, poseu la cansalada en una safata, poseu-hi un pes a sobre i deixeu-la coure al forn fins que quedi ben torrada.
Finalment, poseu la glaça en un cassó i escalfeu-la una mica.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el trinxat de col i patata, desemmotlleu-lo, poseu-hi el déntol a sobre, salseu-ho tot amb la glaça de vedella i guarniu el plat amb la cansalada torrada i els alls laminats.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu els alls laminats. Quan estiguin daurats, retireu-los i reserveu-los, i a la mateixa paella, poseu-hi la col i la patata i fregiu-les mentre les aixafeu amb una forquilla.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els lloms de déntol, ja salpebrats, fins que estiguin dauradets. Tot seguit, poseu la cansalada en una safata, poseu-hi un pes a sobre i deixeu-la coure al forn fins que quedi ben torrada.
Finalment, poseu la glaça en un cassó i escalfeu-la una mica.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el trinxat de col i patata, desemmotlleu-lo, poseu-hi el déntol a sobre, salseu-ho tot amb la glaça de vedella i guarniu el plat amb la cansalada torrada i els alls laminats.