Déntol amb trinxat i glaça de vedella

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: David Reartes
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Can Pineda, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquest plat és molt ric, nutricionalment parlant, ja que conté fècules, verdures i proteïna d'animals marins i terrestres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 lloms de déntol
  • 1/4 kg de patates
  • 1/4 kg de col
  • 100 g de cansalada viada
  • 1 cabeça d'alls
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • 30 g de glaça de vedella

PREPARACIÓ

Per començar, en una olla amb aigua freda i sal, bulliu la col i la patata tallades a trossos.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu els alls laminats. Quan estiguin daurats, retireu-los i reserveu-los, i a la mateixa paella, poseu-hi la col i la patata i fregiu-les mentre les aixafeu amb una forquilla.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els lloms de déntol, ja salpebrats, fins que estiguin dauradets. Tot seguit, poseu la cansalada en una safata, poseu-hi un pes a sobre i deixeu-la coure al forn fins que quedi ben torrada.

Finalment, poseu la glaça en un cassó i escalfeu-la una mica.

I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el trinxat de col i patata, desemmotlleu-lo, poseu-hi el déntol a sobre, salseu-ho tot amb la glaça de vedella i guarniu el plat amb la cansalada torrada i els alls laminats.
Anar al contingut