Deglet bi chamia (Dàtils farcits) - Tunísia
- Programa: Karakia
- Cuina: Salah Maaoui, Corbera de Llobregat
INGREDIENTS
- dàtils
- chamia
- mantega
PREPARACIÓ
Obriu els dàtils per la meitat al llarg i espinyoleu-los.
Farciu-ne l'interior amb un bocinet de mantega i una mica de chamia, una barreja ja preparada semblant al torró feta amb sèsam i ametlla.
Deixeu els dàtils dins la nevera fins al moment de servir.
Nota:
La chamia la trobareu, tot i que costa una mica, en botigues especialitzades en menjar àrab.
Farciu-ne l'interior amb un bocinet de mantega i una mica de chamia, una barreja ja preparada semblant al torró feta amb sèsam i ametlla.
Deixeu els dàtils dins la nevera fins al moment de servir.
Nota:
La chamia la trobareu, tot i que costa una mica, en botigues especialitzades en menjar àrab.