Daus de cacau i gerds
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Canal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 130 g de gerds
- 10 g de sucre
- 90 g de nata
- 300 g de xocolata
- 40 g de mantega
- un raig de licor de gerds
- 50 g de cacau en pols
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els gerds en un colador i, amb una forquilla, aneu-los aixafant per extreu-re'n la polpa.
Tot seguit, poseu la polpa dels gerds en una paella, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho. A continuació, poseu la nata en un cassó i feu-la bullir. Després, poseu la xocolata trossejada en un bol i incorporeu-hi la nata bullint. Remeneu-ho bé, afegiu-hi la polpa de gerds, la mantega a temperatura ambient i el licor de gerds, i torneu-ho a remenar. Després, folreu un motllo amb film, aboqueu-hi la xocolata i deixeu-la reposar a la nevera durant 24 hores. Per acabar, desemmotlleu-la, talleu-la a quadrats i cobriu-los amb el cacau. Finalment, banyeu els quadrats de xocolata amb xocolata desfeta a 28 graus.
Tot seguit, poseu la polpa dels gerds en una paella, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho. A continuació, poseu la nata en un cassó i feu-la bullir. Després, poseu la xocolata trossejada en un bol i incorporeu-hi la nata bullint. Remeneu-ho bé, afegiu-hi la polpa de gerds, la mantega a temperatura ambient i el licor de gerds, i torneu-ho a remenar. Després, folreu un motllo amb film, aboqueu-hi la xocolata i deixeu-la reposar a la nevera durant 24 hores. Per acabar, desemmotlleu-la, talleu-la a quadrats i cobriu-los amb el cacau. Finalment, banyeu els quadrats de xocolata amb xocolata desfeta a 28 graus.