Cuscús de subsistència

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cuscús de subsistència
  • (per a 1 persona)
  • 100 g de cuscús precuit
  • 150 ml d'aigua
  • cacauets salats
  • 1 culleradeta de raz el hanout
  • 1 tall de moixama de tonyina
  • dàtils dessecats
  • 1 grapat de cigrons torrats

PREPARACIÓ

1. Escalfem un cassó i hi aboquem els cacauets i els cigrons salats perquè comencin a suar.
2. Afegim al cassó els dàtils, la culleradeta de raz el hanout i l'aigua. Ho deixem coure tot fins que l'aigua arrenqui el bull.
3. Aboquem el cuscús al cassó quan l'aigua comenci a bullir, retirem la cassola del foc i ho deixem reposar fins que el cuscús es rehidrati.
4. Emplatem el cuscús i decorem el plat amb unes làmines primes de moixama.