Cuscús de pollastre

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cuscús de pollastre
  • (per a 2 persones)
  • 2 cuixes de pollastre
  • suc de llimona
  • cuscús
  • 1/2 l de brou de gallina
  • "xarmela"
  • confit de panses
  • Per a la "xarmela":
  • canyella en pols
  • comí
  • gingebre
  • safrà
  • pebre negre
  • all
  • julivert
  • Per al confit de panses:
  • 1 ceba grossa
  • panses de Corint
  • sucre
  • canyella

PREPARACIÓ

1.Comencem netejant el pollastre. Hi posem una mica de suc de llimona. Després hi passem una mica d'aigua.

2.Tallem la ceba i salem el pollastre. Oli a la cassola i hi dauren la ceba.

3.Preparem la "xarmela" amb all, julivert i oli. Canyella amb pols, comí, una mica de gingebre, un polsim de safrà i de pebre. Ho batem tot i ho estenem damunt del pollastre.

4.Posem el pollastre a la cassola.

5.Mentrestant, rentem el cuscús perquè s'hidrati. Colem l'aigua i l'amanim amb oli d'oliva.

6.Ara posem el pollastre a la cassola amb tota la glaça de la paella. Hi aboquem a sobre tot el brou, amb una mica de sal.

7.Posem la cuscussera al damunt de la cassola on hi ha el pollastre i hi afegim el cuscús. Quan arrenqui el bull el pollastre, l'hi tindrem cinc minuts més.

8.Refresquem el cuscús amb una mica d'aigua. Ho remenem una mica; més sal, i ja el podrem tornar a posar a la cuscussera. I cinc minuts més.

9.A part, hem confitat ceba en un cassó amb aigua i sucre. Ara hi posem una mica de canyella i unes panses de Corint. I ho deixem fer a foc lent remenant-t'ho tot de tant en tant.

Anar al contingut