Cuscús de mandioca amb llenties

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cuscús de mandioca amb llenties
  • (per a 2 persones)
  • vinagre
  • aigua
  • 60g de cuscús de mandioca
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets
  • 1 ceba tendra
  • julivert
  • romaní
  • farigola
  • 150g de llenties cuites

PREPARACIÓ

1. Aboquem el cuscús de mandioca en un bol i hi afegim aigua (la proporció recomanada és de 150 cm3 d'aigua per cada 300 g de cuscús, o bé afegir-hi aigua fins que es faci una pasta compacta).

2. Remenem el cuscús amb una cullera, tapem el bol amb paper film i ho escalfem al microones 7 minuts a potència mitjana.

3. Un cop cuit, traiem el paper film del bol mirant de no cremar-nos, i remenem el cuscús amb una forquilla perquè no quedi compacte.

4. Afegim al cuscús les llenties cuites i ho barregem tot.

5. Piquem el pebrot vermell, la ceba i el tomàquet. Ho afegim al bol del cuscús i les llenties.

6. Piquem una mica de romaní i de farigola ben petits, ho barregem i ho afegim al bol. Remenem tots els ingredients ben remenats.

7. Hi tirem unes gotetes de vinagre i una mica de julivert picat i ja ho tenim llest!