Curri thai de pollastre de pagès amb arròs basmati

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lluís Tomàs
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bitxarracu, Barcelona
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de pollastre és rica en proteïnes de bona assimilació i de les més baixes en greix, si se'n treu la pell i el greix visible ja abans de cuinar-la.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 4 cuixes desossades de pollastre de pagès
  • 200 g d'arròs basmati
  • oli, sal i pebre
  • Per a la salsa:
  • 250 g de llet de coco.
  • 30 g de cacauet torrat.
  • 80 g de pasta de curri groc
  • 40 g de pasta de tamarinde
  • 30 g de sucre

PREPARACIÓ

Per començar, tallem les cuixes a daus petits, les salpebrem i les fregim lleugerament en una cassola, amb una mica d'oli.

Mentrestant, posem tots els ingredients de la salsa (llet de coco, cacauet torrat, pasta de curri groc, pasta de tamarinde i sucre), en un got alt i ho triturem tot. Afegim la salsa a la cassola juntament amb el pollastre i ho deixarem coure uns 30 minuts.

A continuació, per fer l'arròs, el rentem sota l'aixeta 4 o 5 cops fins que l'agua surti neta. Bullim l'arròs (amb doble d'aigua) a partir d'aigua bullint durant 10 minuts. Després retirem del foc i tapem 5 minuts.

Per acabar, emplatem el pollastre en un bol acompanyat d'arròs Basmati. Afegim uns cacauets pel damunt.
Anar al contingut