Cuixes de pollastre amb farcellets de col

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Manel Armengol
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Major, trenta-sis, Gavà

INGREDIENTS

  • 4 cuixes de pollastre
  • 8 fulles de col
  • 75 g de mantega
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • 100 g d'ametlles torrades
  • farina, sal i pebre
  • 1 ou
  • 250 cl d'oli
  • 1/2 l d'aigua mineral

PREPARACIÓ

Per fer els farcellets, en un cassó amb aigua mineral bullint escaldeu les fulles de col durant uns segons.

Tot seguit, enfarineu-les, plegueu-les de forma rectangular, enrotlleu-les, passeu-les per ou i farina i fregiu-les en una paella amb mantega. Quan estiguin daurades, retireu-les i reserveu-les.

A continuació, salpebreu i enfarineu les cuixes de pollastre i fregiu-les en una cassola amb oli abundant.

Quan estiguin rosses, retireu-les i a la mateixa cassola, sofregiu la ceba picada.

Quan estigui ben daurada, afegiu el tomàquet picat, l'ametlla picada, les cuixes de pollastre, el brou, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant uns 40 minuts.

Finalment, poseu-hi els farcellets i deixeu-ho coure al forn 10 minuts més.

I ja per acabar, emplateu les cuixes de pollastre amb els farcellets al costat i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Anar al contingut