Cuixes de pollastre a la planxa amb poma

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cuixes de pollastre a la planxa
  • (2 persones)
  • 2 cuixes de pollastre
  • suc de llimona
  • salsa Perrins
  • farigola seca
  • 2 pomes golden

PREPARACIÓ

1. Saleu les cuixes de pollastre i poseu-hi pebre a la carn i no a la pell. Un rajolinet d'oli i que es daurin a la planxa. Mentrestant, tallem grills de poma i els posem amb aigua i suc de llimona.

2. Preparem la marinada abocant una mica de suc de llimona en un bol. Hi afegim la salsa Perrins i una mica de farigola. Amb un pinzell de silicona anem pintant amb la marinada les cuixes.

3. Hi afegim les pomes quan estigui tot enrossit, i les pintem també amb la marinada.
Anar al contingut