Cuixes de pollastre a la planxa amb poma
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cuixes de pollastre a la planxa
- (2 persones)
- 2 cuixes de pollastre
- suc de llimona
- salsa Perrins
- farigola seca
- 2 pomes golden
PREPARACIÓ
1. Saleu les cuixes de pollastre i poseu-hi pebre a la carn i no a la pell. Un rajolinet d'oli i que es daurin a la planxa. Mentrestant, tallem grills de poma i els posem amb aigua i suc de llimona.
2. Preparem la marinada abocant una mica de suc de llimona en un bol. Hi afegim la salsa Perrins i una mica de farigola. Amb un pinzell de silicona anem pintant amb la marinada les cuixes.
3. Hi afegim les pomes quan estigui tot enrossit, i les pintem també amb la marinada.
2. Preparem la marinada abocant una mica de suc de llimona en un bol. Hi afegim la salsa Perrins i una mica de farigola. Amb un pinzell de silicona anem pintant amb la marinada les cuixes.
3. Hi afegim les pomes quan estigui tot enrossit, i les pintem també amb la marinada.