Cuixa de pollastre amb espàrrecs i formatge de fondre

INGREDIENTS

  • 4 cuixes pollastre
  • 4 espàrrecs
  • 4 cebetes
  • 4 tomàquets cirerols
  • fines herbes
  • 50 g avellanes
  • 50 g ametlles
  • panses
  • 1 fulla de llorer
  • Formatge cremós, estil brie

PREPARACIÓ

1. En una cassola, rostim una mica les cuixes de pollastre, només fins que quedi rostida la pell.

2. Després salpebrem les cuixes de pollastre i les farcim amb els espàrrecs, les cebes, el tomàquet cirerol i el llorer.

3. Les salpebrem i hi afegim les fines herbes.

4. Emboliquem les cuixes amb un farcell amb paper d'alumini i les lliguem com un caramel, per separat.

5. Les rostim 25 minuts al forn a 180º.

6. Les desemboliquem, en guardem el suc que han deixat, i el posem en una safata.

7. Posem una llesca de formatge cremós, estil brie, al damunt de cada farcellet, ho tornem al forn i, quan el formatge es comenci a fondre, ja ho podem treure.

8. Fem una picada amb les avellanes i les ametlles i la escampem per sobre del formatge. Ja ho podem servir.