Cuixa d'ànec confitada amb llenties

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:
  • 1 cuixa d'ànec confitada
  • 80 g de llenties de pot
  • 20 g ceps dessecats
  • alls dolços en conserva
  • ceba fregida

PREPARACIÓ

1. Poseu el greix d'ànec a la paella
2. Salteu els alls fins que siguin ben daurats.
3. Talleu els ceps i afegiu-los-hi.
4. Poseu-hi un polsim de sal.
5. Obriu el pot de les llenties i poseu-les en un colador amb força aigua per treure'ls el midó.
6. Afegiu unes quantes llenties al saltat.
7. Recupereu el confit d'ànec, escalfeu-lo al microones i desosseu-lo.
8. Afegiu-lo a la paella amb una mica de greix i una mica d'aigua.