Cuixa d'ànec al forn amb prunes i pinyons

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Massana, Girona

INGREDIENTS

  • 4 cuixes d'ànec
  • 2 canons de canyella
  • ratlladures de pell de llimona
  • 2 copes de brandi
  • 1/2 copa d'anís dolç
  • sal i pebre
  • prunes
  • pinyons

PREPARACIÓ

Salpebreu les cuixes d'ànec i poseu-les en una safata per anar al forn, amb unes branques de canyella i ratlladura de llimona.
Tireu-hi pel damunt la barreja del brandi i l'anís; aboqueu-hi aigua fins que les cuixes quedin mig cobertes i tapeu-ho amb paper d'alumini. Poseu-ho al forn (ha d'estar ben calent) durant unes 2 hores aproximadament i de tant en tant aneu-ho vigilant perquè no es quedi sense aigua. Passades les 2 hores, traieu el paper d'alumini i deixeu-lo fer 10 minuts més perquè s'enrosseixi de sobre. Mentrestant poseu les prunes i els pinyons, que teníeu macerant amb moscatell, en un cassó fins que arrenquin el bull. Ja podeu servir-ho.