Cuetes de rap amb patates

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Mestres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Peixerot, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 cuetes de rap
  • 400 g de patata
  • 600 cc d'oli d'oliva de 0.4 º
  • 2 l d'aigua
  • 2 grans d'all
  • 2 rovells d'ou
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, prepareu el brou, esqueixeu les patates en un plat i saleu el rap.
Tot seguit, poseu-ho dintre del brou quan bulli i ho deixeu coure uns 12 minuts. Mentrestant, feu un allioli de la següent manera: poseu primer l'all sense el cor, oli i una mica d'aigua, ho tritureu i afegiu-hi l'ou sencer, foça sal i continueu tirant-hi oli. Aleshores, hi barregeu una mica de brou. Finalment, emplateu el rap sense agafar caldo i ho tapeu tot amb l'allioli.