Cua de rap amb patates

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Isabel Márquez
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sala

INGREDIENTS

  • 4 cues de rap
  • 4 g de patates
  • 2 cebes
  • 1 cullerada de pinyons
  • sal i pebre negre, pebre verd o rosa
  • 200 g de bolets de temporada
  • 1 cullerada de puré de pebrot
  • brou de peix
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

En primer lloc, sofregiu la ceba laminada en una cassola amb l'oli calent.
Daureu-hi també la patata tallada molt fina. Després feu lloc a la cassola per a fregir-hi el rap (abans saleu-lo i enfarineu-lo). Un cop fregit reserveu-lo. Afegiu els bolets a la cassola. Espereu que deixin anar l'aigua i tireu-hi el pebre en gra i el brou de peix. Deixeu-ho reduir i que tot plegat agafi el gust de muntanya. Tot seguit, incorporeu-hi el puré de pebrot (escaliveu el pebrot i aixafeu-lo amb sal, pebre i oli). Uns minuts després, poseu-hi els pinyons, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi el rap. Deixeu-ho coure uns 5 minuts i ja tindreu aquest mar i muntanya de tardor a punt de servir.