Cua de bou amb sípia

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Deu

INGREDIENTS

  • 1 cua de bou
  • 1/2 kg de sípia
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 1 copa de conyac
  • 1 got de vi
  • oli i sal
  • pebre
  • herbes aromàtiques (farigola, llorer, romaní)
  • 1/2 l de brou Per a la picada:
  • 2 alls
  • ametlles

PREPARACIÓ

Comenceu fregint la cua de bou tallada a trossos.
Un cop daurada, afegiu-hi la ceba i el conyac i flamegeu-ho. Tot seguit, quan hagi reduït, afegiu-hi el tomàquet ratllat i el brou de verdures. Deixeu-ho bullir 3 hores. Passat aquest temps tireu-hi la sípia tallada a trossos, les herbes aromàtiques (romaní, farigola i llorer) i la picada feta amb els alls, les ametlles i una mica de brou. Deixeu-ho coure 30 minuts i ja podeu emplatar-ho.