Crostó de pa amb brou de farigola i cansalada

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Xixo Castaño
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Malena, Gimenells (Segrià)

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 600 g d'aigua
  • 300 g de pa sec
  • 400 g de cansalada curada
  • 100 g de farigola fresca
  • 1 all
  • oli d'oliva verge
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, talleu el pa en 4 trossos de 75 grams i torreu-los al forn a 180 graus durant 6 minuts. Quan estigui torrat, aromatitzeu-lo, fregant-lo amb un gra d'all.

A continuació, poseu a bullir l'aigua en una cassó amb una mica de sal durant 4 minuts. Passat aquest temps, afegiu-hi la farigola, retireu-ho del foc i deixeu-ho infusionar durant 10 minuts.

Mentrestant, en una paella amb oli fregiu la cansalada tallada a trossos.

I ja per acabar, emplateu el tros de pa torrat, poseu-hi la cansalada fregida per sobre, escaldeu-lo amb el brou de farigola, amaniu-ho tot amb un bon raig d'oli d'oliva i una mica de sal i guarniu-ho amb una branqueta de farigola fresca.