Croquetes sense llet i sense ou
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pollastre o peix o pernil
- Beguda de soja o de civada o d'arròs
- Farina, ceba, oli d'oliva
- Pa ratllat
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Fer una beixamel: sofregir la ceba amb oli, afegir la farina i torrar una mica abans d'afegir la beguda vegetal tolerada, salpebrar i coure la beixamel, barrejar el producte escollit (pollastre o peix o pernil) que abans s'haurà passat per la picadora. Deixar refredar la massa.
2. Fer les croquetes que es poden humidificar amb aigua o amb la beguda vegetal i arrebossar amb el pa ratllat al que es pot afegir farina de cigrons per augmentar la consistència del arrebossat o farina d'arròs perquè sigui més cruixent.
3. Fregir amb oli.
2. Fer les croquetes que es poden humidificar amb aigua o amb la beguda vegetal i arrebossar amb el pa ratllat al que es pot afegir farina de cigrons per augmentar la consistència del arrebossat o farina d'arròs perquè sigui més cruixent.
3. Fregir amb oli.