Crestó en escabetx
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan
INGREDIENTS
- 1'5 kg de carn de crestó (boc castrat)
- 3/4 de l d'oli
- 3/4 de l de vinagre
- 1 cabeça d'alls
- herbes aromàtiques (llorer, orenga i julivert)
- 4 cullerades de pebre vermell dolç
- sal
PREPARACIÓ
Saleu la carn i col.loqueu-la en una cassola de fang.
Afegiu-hi el pebre vermell dolç, els alls pelats i tallats a làmines, i un bon grapat d'herbes aromàtiques. Tireu-hi l'oli d'oliva i el vinagre, i deixeu-ho reposar un dia. Al cap de 24 hores, poseu la cassola, destapada, al foc i deixeu-la-hi durant 2 hores. Traieu el crestó del foc i serviu-lo a temperatura ambient.
Afegiu-hi el pebre vermell dolç, els alls pelats i tallats a làmines, i un bon grapat d'herbes aromàtiques. Tireu-hi l'oli d'oliva i el vinagre, i deixeu-ho reposar un dia. Al cap de 24 hores, poseu la cassola, destapada, al foc i deixeu-la-hi durant 2 hores. Traieu el crestó del foc i serviu-lo a temperatura ambient.