Crestó en escabetx

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan

INGREDIENTS

  • 1'5 kg de carn de crestó (boc castrat)
  • 3/4 de l d'oli
  • 3/4 de l de vinagre
  • 1 cabeça d'alls
  • herbes aromàtiques (llorer, orenga i julivert)
  • 4 cullerades de pebre vermell dolç
  • sal

PREPARACIÓ

Saleu la carn i col.loqueu-la en una cassola de fang.
Afegiu-hi el pebre vermell dolç, els alls pelats i tallats a làmines, i un bon grapat d'herbes aromàtiques. Tireu-hi l'oli d'oliva i el vinagre, i deixeu-ho reposar un dia. Al cap de 24 hores, poseu la cassola, destapada, al foc i deixeu-la-hi durant 2 hores. Traieu el crestó del foc i serviu-lo a temperatura ambient.
Anar al contingut