Creps farcides de bolets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Dolors Abad
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El molí dels fanals
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els bolets son rics en vitamina B2 i B3 i tenen un alt contingut en fibra alhora que son baixos en greixos i calories.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a la pasta de creps:
  • 1/2 l de llet
  • 150 g de farina
  • 1 ou
  • 1 pessic de sal
  • Per al farciment:
  • 1 ceba
  • 500 g de ceps
  • 300 g de xampinyons
  • 1/2 l de crema de llet
  • 1/2 copa de xerès
  • oli, sal i pebre
  • tòfona
  • 10 g de mantega

PREPARACIÓ

Per fer el farcit, en un cassó amb una mica de mantega i oli sofregiu la ceba picada.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els xampinyons i els ceps laminats, rectifiqueu-ho de sal i pebre, poseu-hi la crema de llet, el xerès i una mica de tòfona ratllada i deixeu-ho sofregir durant 10 minuts.

Mentrestant, poseu en un bol els ous batuts i la llet, i afegiu-hi la sal i la farina a poc a poc mentre ho remeneu amb un batedor fins que quedi una massa ben fina.

Per fer les creps, poseu una cullerada de massa en una paella amb una mica de mantega, escampeu-la bé i deixeu-la coure fins que les vores quedin dauradetes.

I ja per acabar, emplateu el crep, poseu-hi el farcit al mig, emboliqueu-lo com si fos un caneló i guarniu el plat amb la tòfona ratllada.
Anar al contingut