Creps de nespres amb nous de pacana

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Creps de nespres amb nous de pacana
  • (per a 6 creps)
  • Per a la massa de les creps:
  • 1 culleradeta de sal
  • 100 g de farina
  • 250 ml de llet sencera
  • 2 cullerades d'aigua
  • 10 g de mantega
  • 2 ous
  • Per al farciment
  • nespres d'aigua
  • llet condensada
  • cafè soluble
  • nous de Pacana

PREPARACIÓ

1. Barregem dins el got de la batedora elèctrica la llet, la farina, l'aigua, els ous i la sal.
2. Ho triturem tot plegat fins aconseguir una crema fina.
3. Deixem reposar la crema a la nevera, un mínim de dues hores.
4. Posem al foc una paella antiadherent i la pintem amb mantega.
5. Aboquem un cullerot de la crema de creps i coem la crep. Repetim la jugada fins que s'acabi la crema.
6. Ara, barregem en un bol la llet condensada amb el cafè soluble. Decorem amb aquesta barreja el plat on servirem la crep.
7. Tallem els nespres a trossets i els saltem a la paella. Hi afegim unes nous a trossets.
8. Farcim la crep amb el saltat de la paella i l'emplatem.