Crep de peu i morro amb poma fregida
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mirador de Montserrat
INGREDIENTS
- 2 peus de porc
- 1/2 morro de porc
- 2 cebes
- 1 escalunya
- 1 tasseta de salsa de tomàquet
- 4 pastanagues
- 1 gotet d'oli
- creps (pasta de brick o de canelons, raviolis, empanades,... )
- sal i pebre
- 2 pomes
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu els peus i el morro, talleu-los a daus ben petits i reserveu-los.
Per fer el sofregit, daureu la ceba i l'escalunya picades en un cassó amb una mica d'oli. Un cop estiguin daurades, afegiu-hi la pastanaga, també trinxada, remeneu-ho i quan estigui cuit, tireu-hi la carn. És important que ho remeneu sovint per evitar que la gelatina dels peus se us enganxi. Tot seguit, incorporeu-hi la salsa de tomàquet, salpebreu-ho, i deixeu-ho al foc uns minuts més. Un cop tingueu el sofregit a punt, poseu-lo en un bol i guardeu-lo una estona a la nevera. A continuació, traieu l'excés d'oli que hagi quedat a la superfície, farciu les creps amb el sofregit i torreu-les al forn, a 160 graus i durant 5 minuts. Serviu-les acompanyades amb rodanxes de poma enfarinades i fregides.
Per fer el sofregit, daureu la ceba i l'escalunya picades en un cassó amb una mica d'oli. Un cop estiguin daurades, afegiu-hi la pastanaga, també trinxada, remeneu-ho i quan estigui cuit, tireu-hi la carn. És important que ho remeneu sovint per evitar que la gelatina dels peus se us enganxi. Tot seguit, incorporeu-hi la salsa de tomàquet, salpebreu-ho, i deixeu-ho al foc uns minuts més. Un cop tingueu el sofregit a punt, poseu-lo en un bol i guardeu-lo una estona a la nevera. A continuació, traieu l'excés d'oli que hagi quedat a la superfície, farciu les creps amb el sofregit i torreu-les al forn, a 160 graus i durant 5 minuts. Serviu-les acompanyades amb rodanxes de poma enfarinades i fregides.