Crep de peu i morro amb poma fregida

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador de Montserrat

INGREDIENTS

  • 2 peus de porc
  • 1/2 morro de porc
  • 2 cebes
  • 1 escalunya
  • 1 tasseta de salsa de tomàquet
  • 4 pastanagues
  • 1 gotet d'oli
  • creps (pasta de brick o de canelons, raviolis, empanades,... )
  • sal i pebre
  • 2 pomes

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu els peus i el morro, talleu-los a daus ben petits i reserveu-los.
Per fer el sofregit, daureu la ceba i l'escalunya picades en un cassó amb una mica d'oli. Un cop estiguin daurades, afegiu-hi la pastanaga, també trinxada, remeneu-ho i quan estigui cuit, tireu-hi la carn. És important que ho remeneu sovint per evitar que la gelatina dels peus se us enganxi. Tot seguit, incorporeu-hi la salsa de tomàquet, salpebreu-ho, i deixeu-ho al foc uns minuts més. Un cop tingueu el sofregit a punt, poseu-lo en un bol i guardeu-lo una estona a la nevera. A continuació, traieu l'excés d'oli que hagi quedat a la superfície, farciu les creps amb el sofregit i torreu-les al forn, a 160 graus i durant 5 minuts. Serviu-les acompanyades amb rodanxes de poma enfarinades i fregides.