Crep de bolets amb formatge de cabra i tempura de verdures

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Jordi Roca, Restaurant Xic's Cal Borrech. Figuerola d'Orcau
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a la crep:
  • 130 g farina
  • 3 ous
  • 40 g mantega
  • 15 g sucre
  • 250 ml llet
  • 1 pessic sal
  • Per al farcit:
  • 1 bola de formatge de cabra i oli
  • Bolets variats al gust
  • 1 gra d'all
  • oli
  • sal
  • julivert
  • Per a la tempura:
  • Farina de tempura
  • Aigua freda
  • Verdures en tires fines (pebrot verd, pebrot vermell, porro)

PREPARACIÓ

Barregem els ingredients de la pasta de crep i els deixem reposar una estona.
Tot seguit, en una crepera o paella a foc mitjà, posem la pasta fins que quedi suaument daurada per tots dos costats.
Trossegem els bolets i en una paella amb un raig d'oli daurem l'all picat i hi posem els bolets per saltar-los. Un cop fet, posem el julivert picat molt fi i ho barregem tot amb el formatge de cabra.
A la vegada, podem anar preparant la tempura:
En un bol barregem la farina de tempura amb aigua molt freda i ho deixem reposar una estona.
Tallem les verdures en làmines fines i les posem dins el bol de la tempura.
Immediatament les fregim en una paella amb oli abundant i calent, vigilant que les verdures no s'enganxin entre si. Després es posen sobre un paper de cuina per treure l'oli sobrer i ja es pot emplatar.