Cremós de formatge amb codonyat i fruita seca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Argemí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Brunés. Postres selectes, Lliçà de Vall (Barcelona)
INGREDIENTS
- 100 ml de llet
- 200 ml de nata líquida
- ratlladura d'una llimona
- 2 g de sal
- 40 g de mantega
- 200 g de formatge cremós
- 40 g de midó
- 100 g de sucre
- 60 g de llet
- codonyat i fruita seca
- 1 cullerada de mel
PREPARACIÓ
Escalfeu en un cassó el formatge cremós, la mantega, la ratlladura d'una llimona, la llet, la nata líquida i la sal.
Remeneu-ho fins que aconseguiu una massa homogènia i després, feu-ho bullir. Tot seguit, afegiu-hi el midó, que haureu dissolt amb una mica de llet i sucre.
A continuació, aboqueu la barreja dins d'un motllos per fer flams i feu-ho coure al forn durant 10 minuts a 180 graus. Quan ja estiguin cuits, deixeu-los refredar durant 2 hores, desemmotlleu-los i emplateu-los. Guarniu el plat amb fruits secs, mel i codonyat.
Remeneu-ho fins que aconseguiu una massa homogènia i després, feu-ho bullir. Tot seguit, afegiu-hi el midó, que haureu dissolt amb una mica de llet i sucre.
A continuació, aboqueu la barreja dins d'un motllos per fer flams i feu-ho coure al forn durant 10 minuts a 180 graus. Quan ja estiguin cuits, deixeu-los refredar durant 2 hores, desemmotlleu-los i emplateu-los. Guarniu el plat amb fruits secs, mel i codonyat.