Cremós de formatge amb codonyat i fruita seca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi Argemí
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Brunés. Postres selectes, Lliçà de Vall (Barcelona)

INGREDIENTS

  • 100 ml de llet
  • 200 ml de nata líquida
  • ratlladura d'una llimona
  • 2 g de sal
  • 40 g de mantega
  • 200 g de formatge cremós
  • 40 g de midó
  • 100 g de sucre
  • 60 g de llet
  • codonyat i fruita seca
  • 1 cullerada de mel

PREPARACIÓ

Escalfeu en un cassó el formatge cremós, la mantega, la ratlladura d'una llimona, la llet, la nata líquida i la sal.
Remeneu-ho fins que aconseguiu una massa homogènia i després, feu-ho bullir. Tot seguit, afegiu-hi el midó, que haureu dissolt amb una mica de llet i sucre.
A continuació, aboqueu la barreja dins d'un motllos per fer flams i feu-ho coure al forn durant 10 minuts a 180 graus. Quan ja estiguin cuits, deixeu-los refredar durant 2 hores, desemmotlleu-los i emplateu-los. Guarniu el plat amb fruits secs, mel i codonyat.
Anar al contingut