Crema de xocolata i menta

INGREDIENTS

  • 75 g de xocolata (70%)

    75 g de nata

    150 g de sucre

    150 g d'aigua mineral

    3 làmines de gelatina de cola de peix

    un manat de menta

    cacau

PREPARACIÓ

Desfem els 150 g de sucre amb 150 g d'aigua mineral. Ho anem remenant fins que ens quedi textura de xarop.

En un pot al foc, amb un dit d'aigua, hi posem un bol de vidre i hi desfem 75 g de xocolata al bany maria, amb 75 g de nata i 75 g de xarop que acabem de fer.

En un altre pot, hi posen la resta del xarop ben calent i totes les fulles de menta. Quan el xarop hagi arrencat el bull, ho deixem coure 1 minut i ho triturem amb la batedora.

Hidratem les làmines de gelatina i les afegim a la menta triturada.

Posem la xocolata en una mànega pastissera i la refredem a la nevera.

Servim la xocolata en una cassoleta, amb la gelatina de menta per sobre i cacau pur ratllat.

Anar al contingut