Crema de xocolata i menta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
75 g de xocolata (70%)
75 g de nata
150 g de sucre
150 g d'aigua mineral
3 làmines de gelatina de cola de peix
un manat de menta
cacau
PREPARACIÓ
Desfem els 150 g de sucre amb 150 g d'aigua mineral. Ho anem remenant fins que ens quedi textura de xarop.
En un pot al foc, amb un dit d'aigua, hi posem un bol de vidre i hi desfem 75 g de xocolata al bany maria, amb 75 g de nata i 75 g de xarop que acabem de fer.
En un altre pot, hi posen la resta del xarop ben calent i totes les fulles de menta. Quan el xarop hagi arrencat el bull, ho deixem coure 1 minut i ho triturem amb la batedora.
Hidratem les làmines de gelatina i les afegim a la menta triturada.
Posem la xocolata en una mànega pastissera i la refredem a la nevera.
Servim la xocolata en una cassoleta, amb la gelatina de menta per sobre i cacau pur ratllat.