Crema de verdura
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Marquès
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 patates de bullir
- 500 g de bledes
- 2 pastanagues
- 150 g de mongeta tendra
- 100 g de pèsols
- 1/2 ceba
- aigua i sal
- oli d'oliva
- crostons de pa i formatge ratllat (opcional)
- Per al xarrup:
- 600 g de maduixots
- 500 g de plàtans
PREPARACIÓ
Per fer la crema de verdura, poseu en un cassó amb aigua bullint les patates pelades i tallades a daus petits.
Passats uns 8 minuts, afegiu-hi les pastanagues i les mongetes tendres tot tallat a daus petits, la ceba tallada en juliana, les bledes i els pèsols. Quan ja estiguin cuites, escorreu les verdures, poseu-les en un bol i tritureu-les amb el Túrmix.
Per fer el xarrup, poseu en un bol els maduixots i els plàtans tallats a trossos i prèviament congelats i tritureu-los amb el Túrmix.
Finalment, emplateu la crema de verdures i guarniu-la amb un raig d'oli, amb crostons de pa i una mica de formatge ratllat.
I ja per acabar, serviu el xarrup en una copa.
Passats uns 8 minuts, afegiu-hi les pastanagues i les mongetes tendres tot tallat a daus petits, la ceba tallada en juliana, les bledes i els pèsols. Quan ja estiguin cuites, escorreu les verdures, poseu-les en un bol i tritureu-les amb el Túrmix.
Per fer el xarrup, poseu en un bol els maduixots i els plàtans tallats a trossos i prèviament congelats i tritureu-los amb el Túrmix.
Finalment, emplateu la crema de verdures i guarniu-la amb un raig d'oli, amb crostons de pa i una mica de formatge ratllat.
I ja per acabar, serviu el xarrup en una copa.