Crema de peix amb entrebancs
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones
- 22 g de farina
- 50 g de mantega
- 2 supremes de cua de lluç (200 g)
- 150 g de gambes
- 1 cullerada de suc de llimona
- julivert picat
- 1/2 l de fumet de peix
PREPARACIÓ
1. Per preparar el peix, comencem posant la mantega al cassó i daurant el cap de les gambes. Ho reservem.
2. A la mateixa paella hi aboquem més mantega i farina i ho remenem bé. Hi anem afegint el brou de mica en mica.
3. En una altra paella, hi fregim el lluç. Tallem les gambes a trossets, les amanim amb una mica de sal i les afegim al lluç perquè es vagin coent.
4. A la crema, hi afegim un rajolinet de suc de llimona i julivert. I només ens falta emplatar!
Aquest plat s'acompanya d'un entrecot amb salsa de pebre verd, de segon, al menú proposat el 5 d'abril.
2. A la mateixa paella hi aboquem més mantega i farina i ho remenem bé. Hi anem afegint el brou de mica en mica.
3. En una altra paella, hi fregim el lluç. Tallem les gambes a trossets, les amanim amb una mica de sal i les afegim al lluç perquè es vagin coent.
4. A la crema, hi afegim un rajolinet de suc de llimona i julivert. I només ens falta emplatar!
Aquest plat s'acompanya d'un entrecot amb salsa de pebre verd, de segon, al menú proposat el 5 d'abril.