Crema de peix amb entrebancs

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones
  • 22 g de farina
  • 50 g de mantega
  • 2 supremes de cua de lluç (200 g)
  • 150 g de gambes
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • julivert picat
  • 1/2 l de fumet de peix

PREPARACIÓ

1. Per preparar el peix, comencem posant la mantega al cassó i daurant el cap de les gambes. Ho reservem.

2. A la mateixa paella hi aboquem més mantega i farina i ho remenem bé. Hi anem afegint el brou de mica en mica.

3. En una altra paella, hi fregim el lluç. Tallem les gambes a trossets, les amanim amb una mica de sal i les afegim al lluç perquè es vagin coent.

4. A la crema, hi afegim un rajolinet de suc de llimona i julivert. I només ens falta emplatar!

Aquest plat s'acompanya d'un entrecot amb salsa de pebre verd, de segon, al menú proposat el 5 d'abril.