Crema de pastanaga amb rostillons

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 kg de pastanagues
  • 50 g de mantega
  • 70 cc de nata 35% mg
  • 300 cc de caldo de verdures
  • la part blanca d'un porro
  • la pell de pollastre que vam rescatar d'un pollastre a l'ast
  • pastanaga cerilla (ja us ho explicaré)

PREPARACIÓ

1. Peleu i talleu a daus totes les pastanagues menys una.
2. En una cassola, daureu-les amb mantega, salpebreu-les i cobriu-les amb el caldo de verdures.
3. Un cop cuites, tritureu el conjunt fins a obtenir una crema i passeu-la pel colador xinès a una altra cassola.
4. Afegiu-hi la crema de llet, prèviament bullida, i poseu-la al punt de sal.
5. Enfarineu el tronxo de porro en juliana i la pastanaga cerilla i fregiu-les en oli abundant. Reserveu-les sobre paper assecant.
6. Poseu la pell de pollastre en un paper parafinat i fornegeu-la a 200 graus fins que faci rostillons.
7. Presenteu la crema de pastanaga en un bol i poseu-hi tots els rostillons pel damunt.