Crema de nyàmeres i broqueta de botifarres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Eva Hausmann
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Olea, Olesa de Montserrat
INGREDIENTS
- 1 kg de nyàmeres
- 1 l de brou de pollastre
- 200 g de botifarra crua
- 200 g de botifarra negra
- 200 g de botifarra blanca
- 1 patata
- 1 gotet de crema de llet
- 1 gotet de llet
- 30 g de mantega
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb una mica de mantega i oli sofregiu les nyàmeres i la patata prèviament pelades i tallades a daus.
Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi el brou de pollastre i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Seguidament, poseu-hi la crema de llet i la llet, remeneu-ho bé, deixeu-ho coure un parell de minuts més, rectifiqueu-ho de sal i pebre i tritureu-ho amb el túrmix.
A continuació, talleu les botifarres a rodanxes i salteu-les en una paella sense oli.
Quan estiguin dauradetes, retireu-les del foc i munteu-les en una broqueta posant una rodanxa de cada botifarra.
I ja per acabar, emplateu la crema de nyàmeres, poseu-hi la broqueta al damunt i guarniu el plat amb un raig d'oli d'oliva.
Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi el brou de pollastre i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Seguidament, poseu-hi la crema de llet i la llet, remeneu-ho bé, deixeu-ho coure un parell de minuts més, rectifiqueu-ho de sal i pebre i tritureu-ho amb el túrmix.
A continuació, talleu les botifarres a rodanxes i salteu-les en una paella sense oli.
Quan estiguin dauradetes, retireu-les del foc i munteu-les en una broqueta posant una rodanxa de cada botifarra.
I ja per acabar, emplateu la crema de nyàmeres, poseu-hi la broqueta al damunt i guarniu el plat amb un raig d'oli d'oliva.