Crema de nyàmeres i broqueta de botifarres

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Eva Hausmann
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Olea, Olesa de Montserrat

INGREDIENTS

  • 1 kg de nyàmeres
  • 1 l de brou de pollastre
  • 200 g de botifarra crua
  • 200 g de botifarra negra
  • 200 g de botifarra blanca
  • 1 patata
  • 1 gotet de crema de llet
  • 1 gotet de llet
  • 30 g de mantega
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb una mica de mantega i oli sofregiu les nyàmeres i la patata prèviament pelades i tallades a daus.

Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi el brou de pollastre i deixeu-ho coure durant 10 minuts.

Seguidament, poseu-hi la crema de llet i la llet, remeneu-ho bé, deixeu-ho coure un parell de minuts més, rectifiqueu-ho de sal i pebre i tritureu-ho amb el túrmix.

A continuació, talleu les botifarres a rodanxes i salteu-les en una paella sense oli.

Quan estiguin dauradetes, retireu-les del foc i munteu-les en una broqueta posant una rodanxa de cada botifarra.

I ja per acabar, emplateu la crema de nyàmeres, poseu-hi la broqueta al damunt i guarniu el plat amb un raig d'oli d'oliva.
Anar al contingut