Crema de moniato amb mongetes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Crema de moniato amb mongetes
  • (per a 2 persones)
  • 1/2 moniato
  • 4 xiitakes
  • 50 g de mongetes bullides
  • 400 ml d'aigua envasada
  • 1 fulla de llorer

PREPARACIÓ

1. Tallem el moniato a dauets, escalfem una cassola amb un raig d'oli i hi saltem els dauets amb una mica de sal.
2. Tallem a dauets els xiitakes i en reservem un, talladet també.
3. Afegim els tres xiitakes tallats a la cassola amb una espurneta de pebre negre i una fulla de llorer.
4. Ara aboquem a la cassola les mongetes bullides i l'aigua. Esperem que arrenqui el bull i les fem bullir de 2 a 3 minuts.
5. Escalfem una paella, hi afegim un rajolinet d'oli i saltem el xiitake que ens quedava.
6. Triturem els ingredients de la cassola amb la batedora elèctrica fins aconseguir una crema. Després la passem pel colador, per treure-l'hi la fibra.
7. Emplatem la crema i la decorem amb els dauets de xiitake.