Crema de ceps amb micuit

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Crema de ceps amb micuit
  • (per a 2 persones)
  • 700 ml brou de gallina
  • 250 g ceps congelats
  • 25 g farina de ceps
  • 200 ml crema de llet (35% mg)
  • 50 g mantega
  • 50 g fetge d'ànec micuit

PREPARACIÓ

1. Escalfem una paella al foc i hi posem una mica de mantega.

2. Tallem tres trossets de fetge d'ànec i els daurem.

3. Tallem els ceps a dauets petits i també els hi afegim. Ho saltem tot plegat mentre ho remenem una mica.

4. Hi afegim una mica de pebre negre acabat de moldre. Deixem que vagi fent, que els ceps es vagin daurant amb el fetge d'ànec.

5. Posem un cassó al foc amb el brou.

6. Afegim la crema de llet al brou, que és el que li donarà untuositat. Ho fem bullir.

7. Traiem uns trossets de ceps de la cassola i els posem en un recipient a banda.

8. Espolsem una mica de farina de ceps a la cassola, i ho remenem.

9. Ja podem afegir els ceps daurats amb els trossets de foie i la farina de ceps al cassó del brou i la crema de llet. Ho fem bullir a foc suau, durant uns 10 minuts, el temps just perquè redueixi la crema de llet.

10. Després, ja podem passar per la batedora elèctrica el contingut del cassó.

11. Colem la crema amb un colador fi, i la remenem amb una cullera, perquè la crema ens quedi molt fina.

12. Ja la tenim llesta! Ara ens queda emplatar-ho. Fem servir un plat fondo. Hi posem una mica de la crema. Hi afegim els trossets de ceps que havíem reservat. I ho decorem amb unes làmines de cep cru i amb oli dels ceps.