Crema de carbassa i fetge d'ànec

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Frederic Fernández
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Osmosis, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 carbassa mitjana
  • 4 supremes de fetge d'ànec
  • 1 l de brou de pollastre
  • 1 tasseta de crema de llet
  • sucre morè
  • sal i pebre
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per fer la crema de carbassa, peleu la carbassa, talleu-la a trossos, poseu-la sobre d'un paper de plata amb una mica de sucre morè al costat,
emboliqueu-la i escaliveu-la al forn durant una hora i mitja a 180 graus. Seguidament, traieu-la del forn, desemboliqueu-la i tritureu-la a la Thermomix juntament amb el brou, la crema de llet, la sal i el pebre durant 2 minuts a 90 graus.

A continuació, en un paella ben calenta i sense oli salteu els talls de fetge d'ànec, ja salpebrats, fins que quedin ben dauradets. Després, reserveu-los damunt d'un paper absorbent.

I ja per acabar, emplateu la crema de carbassa, poseu-hi el tall de fetge al mig i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat.
Anar al contingut