Crema de calçots amb ous de lumpus
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Tomàs Cuadrado
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa
INGREDIENTS
- 12 calçots
- 1 patata grossa
- oli d'oliva
- sal
- 1/2 l de brou vegetal
- 4 cullerades d'ous de lumpus
PREPARACIÓ
Per fer la crema, en un cassó amb oli, sal i pebre, sofregiu els calçots nets i trossejats i la patata també trossejada.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure. A continuació, poseu-ho en un bol i tritureu-ho amb el túrmix. Tot seguit passeu-ho pel colador xinès.
I ja per acabar, serviu la crema en un got, i a sobre poseu-hi els ous de lumpus.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure. A continuació, poseu-ho en un bol i tritureu-ho amb el túrmix. Tot seguit passeu-ho pel colador xinès.
I ja per acabar, serviu la crema en un got, i a sobre poseu-hi els ous de lumpus.