Crema de borraines amb cansalada ibèrica
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Anton Sánchez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Solana , La Foradada
INGREDIENTS
- 1 kg de borraines
- 4 talls de cansalada ibèrica
- oli d'oliva
- sal
- 1 tassa de crema de llet
PREPARACIÓ
Feu bullir aigua en un cassó, afegiu-hi la sal i les borraines, i deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts.
Després, refredeu les borraines en un bol amb aigua freda i gel, escorreu-les i tritureu-les una mica a la Thermomix. Tot seguit, afegiu-hi la crema de llet, acabeu de triturar-les i coleu-les.
Mentrestant, fregiu els talls de cansalada en una paella amb l'oli ben roent i deixeu-los sobre un paper absorbent per treure l'excés d'oli.
Finalment, emplateu la crema de borraines en un plat fons i poseu-hi els talls de cansalada a sobre.
Després, refredeu les borraines en un bol amb aigua freda i gel, escorreu-les i tritureu-les una mica a la Thermomix. Tot seguit, afegiu-hi la crema de llet, acabeu de triturar-les i coleu-les.
Mentrestant, fregiu els talls de cansalada en una paella amb l'oli ben roent i deixeu-los sobre un paper absorbent per treure l'excés d'oli.
Finalment, emplateu la crema de borraines en un plat fons i poseu-hi els talls de cansalada a sobre.