Crema de borraines amb cansalada ibèrica

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Anton Sánchez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Solana , La Foradada

INGREDIENTS

  • 1 kg de borraines
  • 4 talls de cansalada ibèrica
  • oli d'oliva
  • sal
  • 1 tassa de crema de llet

PREPARACIÓ

Feu bullir aigua en un cassó, afegiu-hi la sal i les borraines, i deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts.
Després, refredeu les borraines en un bol amb aigua freda i gel, escorreu-les i tritureu-les una mica a la Thermomix. Tot seguit, afegiu-hi la crema de llet, acabeu de triturar-les i coleu-les.

Mentrestant, fregiu els talls de cansalada en una paella amb l'oli ben roent i deixeu-los sobre un paper absorbent per treure l'excés d'oli.

Finalment, emplateu la crema de borraines en un plat fons i poseu-hi els talls de cansalada a sobre.
Anar al contingut