Crema d'alvocat amb granissat de caipirinha
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep M. Baixas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El balancí, Sant Joan Despí
INGREDIENTS
- Per al granissat de caipirinha:
- 2 llimes
- 100 g de sucre
- 100 ml d'aiguardent de canya
- 100 ml d'aigua Per a la crema d'alvocat:
- 2 alvocats
- 1 llimona
- 25 g de sucre
- dauets de poncem (comprats)
PREPARACIÓ
Per començar, trossegeu les llimes i poseu-les en un morter.
Afegiu-hi sucre i aixafeu-ho. Tot seguit, aboqueu-ho en un bol i afegiu-hi l'aigua i l'aiguardent. Aneu-ho remenant fins que el sucre s'acabi de desfer. Després coleu-ho i deixeu-ho al congelador. Per preparar la crema d'alvocat, peleu l'alvocat i mulleu-lo en suc de llimona per evitar que es torni negre. Tot seguit, afegiu-hi sucre i remeneu-ho fins que n'obtingueu una crema. I ja per acabar, poseu la crema d'alvocat en una copa i cobriu-la amb el granissat. Decoreu-ho amb dauets de poncem.
Afegiu-hi sucre i aixafeu-ho. Tot seguit, aboqueu-ho en un bol i afegiu-hi l'aigua i l'aiguardent. Aneu-ho remenant fins que el sucre s'acabi de desfer. Després coleu-ho i deixeu-ho al congelador. Per preparar la crema d'alvocat, peleu l'alvocat i mulleu-lo en suc de llimona per evitar que es torni negre. Tot seguit, afegiu-hi sucre i remeneu-ho fins que n'obtingueu una crema. I ja per acabar, poseu la crema d'alvocat en una copa i cobriu-la amb el granissat. Decoreu-ho amb dauets de poncem.