Crema catalana
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 7 rovells d'ou
- 3/4 l de llet
- 1 canonet de canyella
- pell de llimona
- 200 g de sucre
PREPARACIÓ
1. Per fer la crema catalana, posem un canonet de canyella i la pell de llimona dins el cassó de la llet. Mentrestant, en un bol, hi aboquem el sucre i els rovells de l'ou, i ho barregem fins que quedi una pasta.
2. Just quan arrenca el bull, traiem la llet del foc, i la colem. Anem afegint la llet al bol de mica en mica.
3. Posem la crema al bany maria, i l'anem remenant amb una espàtula.
4. Ho passem en un altre bol per fer-la refredar i la tapem amb film transparent.
2. Just quan arrenca el bull, traiem la llet del foc, i la colem. Anem afegint la llet al bol de mica en mica.
3. Posem la crema al bany maria, i l'anem remenant amb una espàtula.
4. Ho passem en un altre bol per fer-la refredar i la tapem amb film transparent.