Costelles de xai amb llimona

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 6 costelles de xai
  • suc d'una llimona
  • 1 rovell d'ou
  • 1 cabdell d'enciam (enciam de sucre francès)
  • julivert picat
  • 8 tirabecs
  • 10 brots de fulles de canonges

PREPARACIÓ

1. Escaldeu els tirabecs amb aigua bullint durant 2 minuts. Refredeu-los amb aigua i glaçons.
2. A la mateixa cassola i amb la mateixa aigua, bulliu 2 minuts el cabdell d'enciam net i reserveu-lo.
3. Bateu el suc de llimona amb el rovell d'ou.
4. Poseu un cassó d'aigua al foc i, sense que arribi a bullir, poseu-hi el bol amb el suc de llimona i el rovell, i aneu-ho remenant amb una cullera fins que tingui una textura de salsa. Afegiu-hi una mica de sucre perquè no sigui àcid i poseu-ho al punt de sal. Afegiu-hi molt julivert picat i els canonges picats.
5. En una paella antiadherent, coeu les costelletes fins que siguin ben rosses.
6. A la mateixa paella, per recuperar el greix del xai, salteu-hi els tirabecs i l'enciam només un moment.
7. Poseu les verdures a la base del plat. Les costelletes al damunt i salseu-ho amb la salsa de llimona i ou.