Costelles de conill amb quefir

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 conill
  • 1 got de quefir
  • canonges
  • farina blanca
  • farina de galeta
  • 1 ou de gallina
  • 100 g de cacauets sense torrar
  • 1 cullerada de mel de flors
  • 1 cullerada d'olives negres

PREPARACIÓ

1. Talleu els canonges ben finets.
2. Després, barregeu el quefir amb la mel, les olives i els canonges.
3. Passeu els cacauets per la batedora elèctrica. I barregeu la farina de galeta i els cacauets a parts iguals per arrebossar el conill.
4. A continuació, arrebosseu les costelles de conill i les fregiu.
5. Poseu al plat l'amanida de canonges i quefir, i, després, les costelles al damunt. I llestos!