Costelles de cabrit a la milanesa

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 8 costelles de cabrit
  • farina d'avellanes
  • farina de galeta
  • 1 grapat d'avellanes torrades
  • 1 ou
  • 2 pomes golden
  • 2 formatges de cabra L'Orri conservats en oli

PREPARACIÓ

1. Batem l'ou en un bol i el passem a un plat una mica fondo.

2. Posem la farina d'avellanes en un altre plat fondo.

3. Triturem unes quantes avellanes i les barregem amb una miqueta de farina de galeta en un altre plat fondo. Ho remenem bé.

4. Salem una costelleta de cabrit, la passem primer per la farina d'avellanes, després per l'ou i, per últim, per la barreja de farina de galeta amb avellana, i la cobrim bé amb aquesta barreja.

5. Repetim el procés amb la resta de costelletes, fins que les tinguem totes arrebossades.

6. Farem ara l'acompanyament: traiem el cor de la poma i, sense pelar-la, anem tallant anelles gruixudes (tres per poma).

7. En una cassola de ferro molt calenta hi posem una mica d'oli i marquem les anelles de poma.

8. Tallem els formatges en làmines gruixudetes.

9. En una safata que pugui anar al forn, hi posem una làmina de poma (de les que hem marcat a la cassola) a la base. A sobre, dos trossets de formatge, repetim l'operació. Hi posem a sobre una altra làmina de poma, dos trossets de formatge, i hi tornem una vegada més. A sobre de tot ens hi quedaran dos trossets de formatge. Hi afegim el nostre acompanyament i ho gratinem al forn.

10. En una paella calenta amb una mica d'oli hi fregim les costelletes.

11. Ja només ens falta muntar el plat: posem al mig l'"escultura" que hem fet gratinar de poma i formatge, i recolzem al voltant d'aquesta figura les costelletes, de manera que ens quedi una mena de regal. Bon profit!