Costelles de cabrit a la milanesa
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- costelles de cabrit
- farina de blat de moro
- llevat químic
- farina
- fulles d'estragó
- mostassa
- ou
- farina de galeta
PREPARACIÓ
* 100 grams de farina per 50 de blat de moro per 10 grams de llevat químic.
1. Barregem la farina de blat de moro, el llevat químic i la farina. Hi incorporem les fulles d'estragó i la mostassa per aromatitzar.
2. Batem dos ous dins un bol. Salpebrem les costelletes una mica. Les passen per l'ou i les enterren dins la farina de galeta. Una altra opció per fer la cobertura és passar el cabrit primer per la farina, després per l'ou, i una altra vegada per la farina de galeta.
3. L'últim pas és fregir les costelles i posar-les en una plata, traient l'excés d'oli amb paper de cuina.
Aquest plat s'acompanyava de broquetes de bunyols amb verdures com a entrant, al menú proposat el 20 d'abril.
1. Barregem la farina de blat de moro, el llevat químic i la farina. Hi incorporem les fulles d'estragó i la mostassa per aromatitzar.
2. Batem dos ous dins un bol. Salpebrem les costelletes una mica. Les passen per l'ou i les enterren dins la farina de galeta. Una altra opció per fer la cobertura és passar el cabrit primer per la farina, després per l'ou, i una altra vegada per la farina de galeta.
3. L'últim pas és fregir les costelles i posar-les en una plata, traient l'excés d'oli amb paper de cuina.
Aquest plat s'acompanyava de broquetes de bunyols amb verdures com a entrant, al menú proposat el 20 d'abril.