Costelles de cabrit a la milanesa

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • costelles de cabrit
  • farina de blat de moro
  • llevat químic
  • farina
  • fulles d'estragó
  • mostassa
  • ou
  • farina de galeta

PREPARACIÓ

* 100 grams de farina per 50 de blat de moro per 10 grams de llevat químic.

1. Barregem la farina de blat de moro, el llevat químic i la farina. Hi incorporem les fulles d'estragó i la mostassa per aromatitzar.

2. Batem dos ous dins un bol. Salpebrem les costelletes una mica. Les passen per l'ou i les enterren dins la farina de galeta. Una altra opció per fer la cobertura és passar el cabrit primer per la farina, després per l'ou, i una altra vegada per la farina de galeta.

3. L'últim pas és fregir les costelles i posar-les en una plata, traient l'excés d'oli amb paper de cuina.

Aquest plat s'acompanyava de broquetes de bunyols amb verdures com a entrant, al menú proposat el 20 d'abril.