Corona de bacallà

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Rosa Nonell
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 400 g de morro de bacallà
  • 2 pebrots vermells
  • 4 patates Monna Lisa
  • 4 grans d'all
  • 2 bitxos
  • oli
  • sal i pebre
  • julivert

PREPARACIÓ

Per començar, daureu els alls laminats i el bitxo en una paella amb oli abundant. Després, coleu l'oli i deixeu-lo refredar.
A continuació, ratlleu la patata que prèviament haureu bullit i pelat.

Tot seguit, repartiu l'oli en dos bols i macereu-hi el bacallà i el pebrot escalivat per separat.

I ja per acabar, col·loqueu un motllo cilíndric al plat i feu-hi una base amb la patata ratllada. Disposeu a sobre el bacallà i, finalment, el pebrot. Desemmotlleu la corona i decoreu el plat amb julivet picat.