Corona de bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 400 g de morro de bacallà
- 2 pebrots vermells
- 4 patates Monna Lisa
- 4 grans d'all
- 2 bitxos
- oli
- sal i pebre
- julivert
PREPARACIÓ
Per començar, daureu els alls laminats i el bitxo en una paella amb oli abundant. Després, coleu l'oli i deixeu-lo refredar.
A continuació, ratlleu la patata que prèviament haureu bullit i pelat.
Tot seguit, repartiu l'oli en dos bols i macereu-hi el bacallà i el pebrot escalivat per separat.
I ja per acabar, col·loqueu un motllo cilíndric al plat i feu-hi una base amb la patata ratllada. Disposeu a sobre el bacallà i, finalment, el pebrot. Desemmotlleu la corona i decoreu el plat amb julivet picat.
A continuació, ratlleu la patata que prèviament haureu bullit i pelat.
Tot seguit, repartiu l'oli en dos bols i macereu-hi el bacallà i el pebrot escalivat per separat.
I ja per acabar, col·loqueu un motllo cilíndric al plat i feu-hi una base amb la patata ratllada. Disposeu a sobre el bacallà i, finalment, el pebrot. Desemmotlleu la corona i decoreu el plat amb julivet picat.