Copa de móres amb vi ranci
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 copes:
- 100 g de móres silvestres
- 1 iogurt natural
- 1 copa de vi ranci dolç
- sucre
PREPARACIÓ
Preparació: 5 minuts
Cocció: no en té
1. En un cassó al foc, reduïu-hi el vi ranci dolç fins que no faci olor d'alcohol.
2. Afegiu-hi sucre per fer un almívar força espès. Deixeu-ho refredar fins que sigui tebi.
3. Poseu les móres en un bol i afegiu-hi l'almívar. Reserveu-ho.
4. Poseu al iogurt dues cullerades de sucre, afegiu-n'hi una d'almívar i barregeu-ho bé.
5. Poseu el iogurt en dues copes, o dos gots.
6. Escampeu-hi les móres amb el líquid de macerar-les, però feu-ho just abans de servir-ho, perquè el iogurt aniria absorbint l'almívar i no hi trobaríeu les dues textures diferents.
Cocció: no en té
1. En un cassó al foc, reduïu-hi el vi ranci dolç fins que no faci olor d'alcohol.
2. Afegiu-hi sucre per fer un almívar força espès. Deixeu-ho refredar fins que sigui tebi.
3. Poseu les móres en un bol i afegiu-hi l'almívar. Reserveu-ho.
4. Poseu al iogurt dues cullerades de sucre, afegiu-n'hi una d'almívar i barregeu-ho bé.
5. Poseu el iogurt en dues copes, o dos gots.
6. Escampeu-hi les móres amb el líquid de macerar-les, però feu-ho just abans de servir-ho, perquè el iogurt aniria absorbint l'almívar i no hi trobaríeu les dues textures diferents.