Copa de móres amb vi ranci

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 copes:
  • 100 g de móres silvestres
  • 1 iogurt natural
  • 1 copa de vi ranci dolç
  • sucre

PREPARACIÓ

Preparació: 5 minuts
Cocció: no en té

1. En un cassó al foc, reduïu-hi el vi ranci dolç fins que no faci olor d'alcohol.
2. Afegiu-hi sucre per fer un almívar força espès. Deixeu-ho refredar fins que sigui tebi.
3. Poseu les móres en un bol i afegiu-hi l'almívar. Reserveu-ho.
4. Poseu al iogurt dues cullerades de sucre, afegiu-n'hi una d'almívar i barregeu-ho bé.
5. Poseu el iogurt en dues copes, o dos gots.
6. Escampeu-hi les móres amb el líquid de macerar-les, però feu-ho just abans de servir-ho, perquè el iogurt aniria absorbint l'almívar i no hi trobaríeu les dues textures diferents.