Copa de mango amb iogurt

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Copa de mango amb iogurt
  • (per a 2 persones)
  • 2 cullerades de confitura de préssec
  • orellanes d'albercoc
  • 3 cullerades de xarop d'erable
  • 1 iogurt
  • pebre vermell mòlt
  • 1 mango

PREPARACIÓ

1. Pelem i tallem el mango a dauets. Els aboquem al got de la batedora elèctrica.
2. Afegim al mango una culleradeta de pebre vermell mòlt.
3. Per donar-hi cremositat, hi afegim el iogurt a la barreja. Ho triturem tot amb la batedora elèctrica.
4. Desfem en un bol la confitura de préssec en el xarop d'erable. Ho reservem.
5. Tallem a dauets les orellanes i també les reservem.
6. Servim en gots el batut de mango, el pintem amb el xarop d'erable i la confitura i el decorem amb els trossets d'orellanes.