Copa de formatge blau

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • Per a la crema de formatge:
  • 1/2 l de nata líquida
  • 175 g de formatge blau alemany
  • Per al caramel de gerds:
  • 240 g de gerds
  • 25 g de sucre
  • 1 raig de vinagre de cava
  • Per a la sopa de mango:
  • 1 mango
  • 1 got d'aigua
  • 25 g de sucre
  • Per a la guarnició:
  • 4 melindros o magdalenes
  • 1 copeta de patxaran

PREPARACIÓ

Comenceu preparant la crema de formatge. Bulliu la nata líquida i afegiu-hi el formatge blau i feu-lo desfer.
Quan ja estigui ben desfet, guardeu la crema a la nevera unes 12 hores. Per fer el caramel de gerds, poseu el sucre a caramel.litzar en una paella amb una mica d'aigua. Un cop el sucre hagi agafat color, tireu-hi un raig de vinagre de cava i els gerds. Deixeu-ho 1 minut al foc a fi de caramel.litzar els gerds. D'altra banda, i per elaborar la sopa de mango, peleu el mango i talleu-lo a daus. Poseu-los en un got de batedora, juntament amb el sucre i l'aigua. Bateu-ho i coleu-ho. Per muntar la copa, comenceu posant-hi al fons els gerds caramel.litzats, i al damunt, un tros de melindro o de magdalena banyat amb patxaran. Tot seguit, poseu-hi una cullerada de crema de formatge, muntada, i ja per acabar, 2 cullerades de sopa de mango. Com a decoració, podeu fer servir un gerd caramel.litzat.
Anar al contingut