Copa de 3 textures

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Copa de 3 textures
  • Textura 1: calenta
  • 0,6 g d'agar-agar en pols
  • 250 ml de suc de maduixes
  • Textura 2: freda
  • 1,7 g de xantana en pols
  • 300 ml de suc de mango
  • trossos de fruita
  • aigua
  • sucre
  • Textura 3: escumosa
  • 200 ml de suc de taronja sanguina
  • 1,3 g de lecitina de soja

PREPARACIÓ

1. Posem un cassó al foc i hi aboquem el suc de maduixes.
2. Afegim al cassó l'agar-agar en pols. Remenem bé els dos ingredients amb un batedor de mà fins que la barreja arrenqui el bull.
3. Retirem el cassó del foc i hi aboquem el contingut a la copa on servirem el suc. Deixem la copa a la nevera perquè es refredi i perquè la barreja encara espesseixi una miqueta més.
4. Per a la textura freda, comencem per barrejar en un bol el suc de mango amb una miqueta d'aigua perquè no sigui tan dens.
5. Afegim als líquids la xantana i deixem reposar el bol a la nevera fins que la barreja espesseixi.
6. Posem dins la copa on tenim la primera textura els trossets de fruita.
7. Aboquem la barreja de la segona textura a la copa on tenim la primera textura i els trossets de fruita. Tornem a posar la copa a la nevera.
8. Per a la tercera textura, barregem en un bol el suc de taronja sanguina amb la lecitina de soja. Fem servir la batedora elèctrica per construir una escuma.
9. Traiem la copa de la nevera i l'acabem d'omplir amb l'escuma de taronja sanguina. Ja podem tastar el suc de tres textures!
Anar al contingut