Cookies
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Chocovic, s.a., fàbrica de xocolates
INGREDIENTS
- 200 g de farina
- 3 g de sal
- 2 g de bicarbonat
- 100 g de mantega
- 75 g de sucre
- 100 g de sucre muscovado
- 1 ou
- vainilla
- 115 g de cobertura de xocolata (44% de cacau)
PREPARACIÓ
Barregeu en un bol la farina, la sal i el bicarbonat.
D'altra banda, bateu la mantega, el sucre, el sucre muscovado (no està refinat i té com gust de regalèssia) i l'ou, fins que us quedi una massa ben homogeneïtzada. Llavors poseu-ho en un bol i incorporeu-hi la vainilla en pols i les farines abans barrejades. Quan n'hagueu obtingut una massa espessa, tireu-hi la xocolata i remeneu-ho bé. Ompliu una mànega pastissera i feu les galetes. Poseu-les al forn durant 5 o 6 minuts a 180º.
D'altra banda, bateu la mantega, el sucre, el sucre muscovado (no està refinat i té com gust de regalèssia) i l'ou, fins que us quedi una massa ben homogeneïtzada. Llavors poseu-ho en un bol i incorporeu-hi la vainilla en pols i les farines abans barrejades. Quan n'hagueu obtingut una massa espessa, tireu-hi la xocolata i remeneu-ho bé. Ompliu una mànega pastissera i feu les galetes. Poseu-les al forn durant 5 o 6 minuts a 180º.