Cookies

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Chocovic, s.a., fàbrica de xocolates

INGREDIENTS

  • 200 g de farina
  • 3 g de sal
  • 2 g de bicarbonat
  • 100 g de mantega
  • 75 g de sucre
  • 100 g de sucre muscovado
  • 1 ou
  • vainilla
  • 115 g de cobertura de xocolata (44% de cacau)

PREPARACIÓ

Barregeu en un bol la farina, la sal i el bicarbonat.
D'altra banda, bateu la mantega, el sucre, el sucre muscovado (no està refinat i té com gust de regalèssia) i l'ou, fins que us quedi una massa ben homogeneïtzada. Llavors poseu-ho en un bol i incorporeu-hi la vainilla en pols i les farines abans barrejades. Quan n'hagueu obtingut una massa espessa, tireu-hi la xocolata i remeneu-ho bé. Ompliu una mànega pastissera i feu les galetes. Poseu-les al forn durant 5 o 6 minuts a 180º.