Consomé de molls

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Consomé de molls
  • caps i espines de 7 molls
  • porro
  • fonoll
  • api
  • llavors d'anís
  • 1 gota d'anís

PREPARACIÓ

1. Posem una olla amb aigua al foc i fem que bulli.

2. En una planxa calenta hi tirem una mica d'oli, i hi fem fregir les espines i els caps dels molls fins que siguin ben rostats. Un cop ho tinguem ben marcat, ho incorporarem a l'olla.

3. Posem les verdures senceres, el porro, l'arrel de fonoll i l'api, en l'aigua que tenim bullint; en reservem una mica de cada una per després.

4. Hi afegim unes quantes llavors d'anís al brou.

5. Una vegada tenim el peix ben rostat, anem incorporant els caps i les espines al brou que tenim a l'olla. Al cap de vint o vint i pocs minuts tindrem aquest brou acabat.

6. De la mica de porro, arrel de fonoll i api que hem reservat, en tallem uns daus molt petits per posar de guarniment a la sopa.

7. Colem el brou i el passem a una altra cassola, que posarem al foc. Hi afegim les verdures que tenim tallades a dauets i una goteta d'anís, no més. Ho deixem fer uns segons més i ja el tindrem!